skip to Main Content

Tot 2006 ben ik werkzaam geweest als journalist, programmamaker, dagvoorzitter, moderator, publiciste en communicatieadviseur. Ook heb ik gewerkt aan verschillende tv-producties. Van 2006 tot  2010 was ik lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid en van 2010 tot 2014 (duo) raadslid voor de VVD in Amsterdam.

Mijn sociale en maatschappelijke engagement blijkt uit het lidmaatschap van diverse besturen en commissies. Zo was ik bestuurslid van Women Inc., voorzitter van Business and Professional Women, bestuurslid van de Publieke Zaak en van ‘de Vrienden van het Stadsarchief Amsterdam’. Verder ben ik lid geweest van de begeleidingscommissie van het ministerie van VROM (Stimuleringsprogramma Burger en Milieubeleid), lid van de KNVB bestuurscommissie zaalvoetbal en ben ik drie jaar secretaris geweest van de visitatiecommissie Emancipatie van de gemeente Den Haag.

In 2005 schreef ik het boek ‘De moslim bestaat niet’ en in 2012 ‘De Islam de moslims en ik’. In 2018 verscheen het handboek: “Waarom zijn wij Nederlander? (Burgerschap in perspectief). Een handreiking voor docenten en andere professionals op het gebied van preventie radicalisering en om complexe en maatschappelijke thema’s en morele dilemma’s bespreekbaar te maken. Het handboek is in opdracht van de gemeente Den Haag geschreven in het kader van de “Haagse aanpak’. Haagse docenten en onderwijsinstellingen kunnen kosteloos een handboek aanvragen.

Back To Top